Ben en Rene fietsen in Thailand en Laos

De Dazer-totaal behandeling

In overleg met Ben had ik in Nederland32.50 euro vrijgemaakt voor de aanschaf van een Dazer. Dat is een apparaatje dat, als je op de daartoe bestemde knop drukt, een zeer hoge, voor mensen onhoorbare toon uitzendt, die voor honden onverdragelijk zou zijn. In Thailand en Laos zouden wij namelijkonophoudelijk door bijtgrage monsters van honden worden belaagd, er enkel op uit zijnde om onze benen zoveel mogelijk te beschadigen.

Viel dat even tegen!! Die arme beesten, waarvan eengroot deel gehandicapt is als gevolg van het veel te hard rijdende verkeer, dat er geen rekening mee houdt dat je als hond midden op de weg een dutje wenst te doen, of aan de overkant een loopse teef spot waar je achteraan moet. Als hond zijnde, nietdan. Dus die honden hebbenhet veel te druk met elkaar om zich te bekommeren om idiote westerlingen die zich per fiets een weg door de tropen banen.

Voorbeeldje: In een van de resorts vond 2 x per dag eenconfrontatie plaats tussen de 5 honden van het resort en de 6 buurhonden. De ene groep binnen de poort, de andere buiten de poort, begonnen elkaar op gezette tijden gedurende een kwartiertotaal zinloos uit te blaffen, zonder een voor ons zichtbaar resultaat, waarna de rust weerkeerde. Jammer alleen dat een van de confrontaties steevast midden in de nacht plaatsvond,

Doch een keer werden we tot onze opluchting dan toch belaagd door een stuk of 8 honden, die zo luid blaften, dat ze die Dazer van mij helemaal niet konden horen. Dus, Ben hanteerde de traditionele oplossing. Ksst!!!!!siste hij de honden toe en kijk dat hielp.

Neen, ik heb nog geen hond mijn zogenaamde Dazer Totaal Behandeling kunnen geven. Weggegooid geld dus, die 32.50 euro.

Overigens, Mariane Thieme heeft hier nog een hoop te doen, maar............. daarover later meer!!

Dag lieve lezers

Reacties

Reacties

michel

Ha Ben,
Van harte gefeliciteerd!
We vieren je verjaardag vandaag op het strand met brie, thijs en ethel.
Veel plezier nog mannen!

Hans

Ben,
jarig !
Gefeliciteerd ! En blijven schrijven. Ben benieuwd hoe die honden smaken .........

ROB

Hoi BEN,
jun die doewaj (thais) oftewel xin chuc mung(vietnamees)en maak er een fijne dag van!!
groetjes+tot ziens ROB
(kon t in t Cambodjaans helaas niet vinden dus t zal daar wel weer "happy burthday zijn....)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!